torsdag 8 oktober 2020

Andra länder

Sverige har sedan andra världskriget, alltså nästan 80 år, betraktats som en fri zon där frid och empati råder. Lite Sörgårdsidyll kanske, men ett land med frihet, lugn och harmoni.

Gradvis har det ändrats, för med olika regeringar har den här idyllen försvunnit. Vi har ingen välfärd att tala om – det hade vi förut. Till och med en av de bästa i världen!
Vi tog hand om de äldre, men så är det inte idag. Vi läser alltmer om hur fattigpensionärer lever som uteliggare – det fanns inte förut.
Vår sjukvård ansågs som en av de bättre i västvärlden – så är det ju inte längre. Visst har vi teknik och kunskap, men det saknas personal och allt blöder pengar.
Titta på polisen, förut en rätt effektiv sådan som hanterade ett fåtal brott. Idag matas vi genom olika media om polisens vardag – sprängdåd, skjutningar, mord och inte minst alla våldtäkter.
Hur mycket läggs inte ner direkt? Är det någon som tycker att vi har en bra rättsapparat?
Som ett av få länder lade vi ner större delen av vårt försvar. Nu, efter ett antal år har man insett att vi behöver ha ett försvar – men nu är massor med regementen och flottiljer nerlagda.
Det tar tid och resurser att återuppbygga igen.

Skolan är ju ett kapitel för sig. Otrygghet, våld, knark och t.o.m. våldtäkter! Kunskapen är inte prioriterad – och när föräldrar och elever hotar lärare så har det spårat ut helt!

Utomlands ser man kräftgången och undrar HUR kan en regering tillåta detta!?
Det är lätt att hitta orsaken till mycket – den fullständigt ansvarslösa invandringen och tillhörande bidragssystem har stor del i allt.
Media och myndigheter tystar ner detta av någon obegriplig anledning, invandrade utomeuropéer står för en majoritet av alla brott. De har majoritet i fängelser, de står för de flesta våldtäkter, de har en attityd som gör misshandel vanlig. Men, det här får man inte nämna – det tystas ner av myndigheter och regering, ivrigt påhejade av PK-elit och media.
Varför det är så vet vi inte – men troligen har regeringen en agenda att islamisera landet. Vad händer då?

Vi tvingas konvertera, ligga på knä 5 gånger om dagen för att bevisa det och separera kvinnor från män i det offentiga. Kvinnor måste skyla sig och man tar inte kvinnor i hand när man hälsar. Religiös påverkan på allt, och moskéer med böneutrop i alla städer.
Är det så vi vill ha det?
Det är ett bra sätt att ta död på ett land och förstöra ett samhälle. Tänk efter, hur många uppfinningar kommer från ett muslimskt land? Hur mycket gott har ett sådant tillfört världen?
Det enda vi ser är tvärtom en knappt fungerande infrastruktur, religiösa doktriner, offentliga avrättningar och ett totalitärt styre.
Det är det som väntar Sverige om inget görs.
Andra länder ser utvecklingen med fasa.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar