torsdag 21 januari 2021

Det GODA Sverige?

I decennier har det sagts att duktiga Sverige minsann hjälper utsatta, underutvecklade länder med kunskap och PENGAR, Framförallt pengar.

Hjälper det då? Ja, visst hjälper det till, MEN hur naiv är man om man TROR att pengar inte hamnar hos korrupta politiker och tjänstemän?
Ja, lika naiv som de svenska tjänstemän och politiker som delar ut alla pengar.
Visste du att vi ger bort ca 50 miljarder(!) 2020?

Det är ju fint att hjälpa behövande, men att ge 40 miljoner till Nordkorea är väl diskutabelt?
Visst, det kallas ”humanitärt bistånd” och är tänkt att hjälpa den hungriga och utfattiga befolkningen. Tror någon på det?
Som om Kim skulle fördela pengarna till folket?
Det är ju viktigare att bygga ut missilprogrammet och militären.

Man kan ju tycka att det borde anses viktigare att Sverige fungerar, att pensionärer inte lever på mininivå, att välfärden fungerar, att brottslingar fängslas och att polisen förhindrar och löser brott.
Men det ”goda Sverige” ska istället ta emot s.k. flyktingar, och deras släkt. Vårt frikostiga bidragssystem föder sen dessa i årtionden.
Det är VIKTIGT och HUMANITÄRT att låta ”flyktingar” komma hit, och en del får asyl och medborgarskap.

Sverige har en märklig förmåga att låta kriminella, och återvändande IS-krigare komma hit. Men, den invandrare som tar tag i sitt liv, och har jobb, företag eller liknande – den ska då UTVISAS! Minsann. Det visar sig att lönen har varit 200 kr för LÅG! Då ska det utvisas!
Sverige tar tag…

Fortsätter det så har kommer landet att bestå av kriminella om ett tag.
Man kan ju fråga sig: VARFÖR? Dessutom har ju Barcelonaavtalet ställt till det – har du inte märkt att myndigheter och framför allt MEDIA undviker att hänga ut muslimska immigranter. Det är lätt att se i media – om en gärningsman är med på bild, så är ansiktet nästan alltid pixlat.
Men, om en gärningsman är ”ursvensk” så visar man bild, med namn!

Det är det ”goda Sverige”, som allt mer värnar invandrade framför de egna medborgarna.
Tänk bara på hur snett det är när Iraks försvarsminister kan vara skriven i Sverige, med bidrag förstås, och jobba i Irak!
Samtidigt som Sverige krackelerar, pensionärer som inte kan få ekonomin att gå ihop, våld, kriminalitet och no-go zoner etableras.

Hur ”god” är regeringen då?

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar