torsdag 25 februari 2021

Systemfusk

Sverige, eller de svenska myndigheter som tror att de 
hjälper oss är lurade. Vårt välfärdssystem bygger på att alla är ärliga. 
Det är de inte.

Vårt välfärdssystem utnyttjas av lycksökare och de som bara vill sko sig så mycket det går.
Är det konstigt att förtroendet för olika myndigheter sjunker? Det kommer fram allt mer, om personer som fått bidrag för döda föräldrar (!) men snart visar det sig att de lever i allra högsta grad!

Ännu mer bidragsfusk – när 
det kommer fram att en del har flera identiteter och på så vis kan de få fler bidrag. En del säger att de är sjuka, eller invalidiserade, och då får de bidrag av det goda Sverige. Men, det framkommer att de inte alls är sjuka, utan bara har hittat ett sätt att få pengar.

Så håller det på, och med alla bidrag som finns så finns det sätt att fuska sig till dem!

Och nu smäller bomben – för en som kommer från ett annat land är det ett himmelrike här. Lättlurade myndigheter utan någon kontroll och en tafflig polis gör att risken att åka fast är minimal. Åker man ändå dit så är ”straffen” så löjliga så det är värt att chansa.
Men så får man inte säga – peka ut immigranter, så gör man INTE! Aja baja!
Så rädslan att bli kallad främlingsfientlig, eller rasist, eller populist gör att det är bättre att vara tyst.
Vänsteraktivisterna får medvind och fler krav på kravlöshet kommer fram!

Samtidigt drabbas sjuka, utförsäkrade och pensionärer av en välfärd som inte gäller alla.
Hamnar man utanför så får man skylla sig själv. Då sticker det i ögonen när någon ”flyr” hit, får asyl, eller är här illegalt – när den personen får bidrag och boende så är det otroligt snett i systemet.
Det rimliga borde väl vara att måna medborgarna fullt ut, och sen andra om vi kan. Men så är det inte. Nu höjer politiker rösterna för att vräka iväg pengar till kreti och pleti UTOMLANDS. De egna bryr man sig inte om.

Om undertecknad var politiker skulle jag lägga kraft och resurser på de som har det svårt idag i Sverige – inte på ekonomiska ”flyktingar”.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar