torsdag 10 november 2022

NATO

Det är oroligt i omvärlden. Ryssland anföll, och krigar i Ukraina. Vad nu Ryssland, eller snarare Putin, har som mål med det hela är ju tveksamt.

Om Putin vill erövra landet för att införliva det i ett Stor-Ryssland så är det ju enormt korkat att förstöra så mycket och att skjuta på civila mål.

Om Putin bara vill förstöra så mycket som möjligt, så har han ju lyckats rätt bra trots allt. Men VARFÖR? Vad motiverar hans agerande?

Först pratar de om broderfolken och att de hör ihop – i nästa andetag gör ryssarna allt för att döda civila och förstöra infrastrukturen!
De skjuter t.o.m. på kärnkraftverk!!
Är det rysk logik så förstår man ju varför de haft kommunism och diktaturer!

Det är ju därför NATO bildades, för att stå enat mot kommunismen/Sovjetunionen och senare mot Warsawapakten.

Nu bråkar ryssarna ordentligt och frågan är ju vem som egentligen bestämmer – Putin eller generalerna? Därför är det ju hög tid att gå in i NATO och stå upp mot de opålitliga i Kreml.

Om nu Turkiet ställer krav på att terrorstämplade personer ska utlämnas så får man nu syna dem. Tidigare regeringar och PK-ivrare har ju värnat bl.a. PKK och diverse tveksamma organisationer, och de har också fått ekonomiskt stöd från Sverige. Inte konstigt att Turkiet ställer krav!

När Sverige till slut blir antagna tillsammans med Finland så kan vi ju känna oss tryggare än nu.
Kom ihåg talesättet: ”Lita aldrig på en Ryss”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar