torsdag 4 november 2021

Åtgärder

  


Bedrövad. Det är ordet när man ser hur det är i landet nu. Här sprängs bomber, här skjuts folk, här blir folk våldtagna och misshandlade. Det skulle ju kunna stämma på någon land i tredje världen på 70-talet, men tyvärr är det dagens situation i Sverige.
Sverige, välståndets högborg, där ingen far illa.
Men sen kom beslutet att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Det var på 70-talet, sen har det bara gått utför…

Det GÅR inte att blanda folk från olika kulturer med olika värderingar in i ett fungerande samhälle. Det borde ju samhällsvetare känna till?
Nu ser vi resultatet av det här idiotiska experimentet – ett samhälle som brutits ner, ett samhälle som mer och mer styrs av kriminella gäng och olika klaner.
Det fattade inte ledande politiker och tjänstemän, varken förut eller i dagsläget. De fattade inte att allt kommer att gå illa.

Kan man inte GÖRA något åt det här?

Jo, men det kräver kraftiga åtgärder. Är politikerna beredda på det? Det verkar inte så, för hitintills har man mest gått den mjuka vägen, vilket inte fungerat alls.

Hade det fungerat så skulle ju våldet upphört!

Det går inte att tro att vi har stränga straff i landet. Vad är straffet för mord? OM du inte är 18 år? Då blir ju domen automatiskt lägre!
Blir någon mördad så är den ju inte mindre mördad bara för att mördaren inte fyllt 18 år! Svensk logik i ett nötskal…
Det behövs åtgärder för att få bukt med alla problem.

Vill man på allvar komma åt allt våld i landet så MÅSTE straffen skärpas. Ordentligt! Även om ett långt straff inte gör den skyldige till en bättre människa så hindrar det i alla fall just den att begå fler brott. Och det skyddar ju allmänheten. Men det verkar inte som att det är särskilt viktigt. Tänk bara på de orimliga skadestånden som ges till SKYLDIGA, samtidigt som drabbade får en löjligt liten kompensation,

Nej, höj straffen rejält. Utvisa de som kommit till landet och begår brott så kanske trenden vänds OM den politiska viljan finns.

 

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar