lördag 6 oktober 2018

Dagens samhälle


Det är mycket som är upp och ner. Folkets val av regering och tidigare val ger den situation vi har idag. Tydligen vill majoriteten av svenska folket att vi ska ha en skola som inte fungerar.
Vi ska ha en vård som är minst sagt tveksam, vi ska ha en polis som inte löser brott, och inte agerar på alla anmälningar.
Vi ska ha ett försvar som inte räcker till – för vi vill inte provocera andra.
Vår äldrevård har vi valt bort, den finns men fungerar inte bra. Det enda som fungerar är välfärden, och den prioriteras till de som INTE är medborgare i Sverige!

Det är det som folket har röstat fram och då får man vad man röstar fram.

Det är rätt märkligt för folket röstar fram de som har de mest stolliga idéerna, sen klagar man på hur det blivit!

Efter skandalen i Transportstyrelsen har regeringen och Löfvén STÄRKS i opinionsundersökningar. Rubbat! Efter att hela landets polis, hemliga uppgifter och militära hemligheter lämnats till andra länder (till personer som INTE säkerhetsklassats) så tycker man att nu får regeringen och diverse höga chefer ta sitt ansvar.

Men inte då. Ett par har fått sparken, eller snarare en knuff åt ett annat håll. Fina avgångsvederlag och nya fina titlar (med en duktig lön) delas ut. Som straff. Som straff? Oj vilket hemskt straff för det man orsakat!
Hade en vanlig dödlig gjort samma sak hade man reagerat och klämt åt alla skyldiga.

Men det gäller inte politiker.
Det är en massa rabalder kring ”de stackars utvisningshotade” afghanerna som STREJKAR!

Just det – de STREJKAR!
Fast de är dömda att utvisas.

Är det så man ska göra om en dom inte passar?  Då kan ju en rånare som dömts till fängelse strejka för att domen ska rivas upp! För det är just precis så som afghanerna gör – och de backas upp av diverse vänstergrupper och vänsterpolitiker! Allt medan polisen tittar på. Gissningsvis tycker inte de utkommenderade poliserna heller om det hela. Problemet med ineffektiva poliser ligger hos ledningen och politiker.

Man kan verkligen undra NÄR man agerar från myndigheterna?

Tyvärr måste det bli så att det enda som hjälper är hårda tag.Gripa och omhänderta de som ska utvisas. Vänsterfolket måste också omhändertas. Annars blir det hela rätt löjligt. Vilken trovärdighet får ordningsmakten? Vilken trovärdighet får Migrationsverket? Vilken trovärdighet ger det Sverige?
De enda som applåderar detta är vänsteraktivisterna – de är ju emot hela samhället.

När man talar om trollen, tänk på militärövningen Aurora 17. 19000 personer deltar för att öva försvar av landet. Vad gör då vänstermaffian? Jo de är naturligtvis MOT hela övningen! De vill inte att försvaret övar och fungerar. Helt otroligt! I händelse av krig blir de sannolikt de första att jagas.
Nu säger opinionsundersökningar att (S) ligger i topp. Ändå klagar folk att vård, skola, polis, välfärd mm INTE fungerar.
Samtidigt särprioriteras immigranter för medborgare, och man vill att ÄNNU FLER kommer hit.
Hur går den ekvationen ihop?
Dagligen rapporteras det om idiotaffärer där myndigheter köper bostäder och ger till nyanlända. Perfekt om man kommer från något annat land, men helt galet för medborgarna.

Oavsett vad man tycker så hänger det mesta ihop med invandringen. Bostäder, jobb, välfärd, vård, äldrevård, religionsfrihet, kvinnorätt mm.
När ska regering och myndigheter vakna?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar