torsdag 12 september 2019

Våldtäkter


Vi matas i media om tjejer (och även killar) som går ute på stan, när ett gäng kommer ikapp och våldtar dem! Eller så kan någon bli våldtagen i hemmiljö.
Hur som helst är det FÖRJÄVLIGT!


Det som är märkbart är att det företrädesvis är invandare, ofta unga killar, som våldtar. VARFÖR?

Med den fåniga lagstiftning vi har och det undermåliga rättssystemet, så är det inte många som döms. Hos folk i allmänhet så är det självklart att DNA, filmat material och den våldtages vittnesmål räcker för att sätta fast den eller de skyldiga.
Men det räcker inte för rätten. Va?

En samling (ofta äldre) korkskallar som vrider och vänder på allt, och till slut släpper den, eller de misstänkta! Den drabbade får ingenting. Ibland får till och med den misstänkte SKADESTÅND!
Helt otroligt!


Man undrar ju hur domen skulle bli om någon i rätten drabbats? Hur som helst är det ett HÅN mot drabbade. I Sverige är ju lagstiftningen tämligen fånig i sådana här fall. När det är fler yngre som är misstänkta är det kanske dags att se över lagen? Varför ska en 15-åring kunna våldta men slippa fängelse?

Är det tjejens fel att den skyldige är ung? Inget straff just därför? Signalen är då att våldta tills du når straffbar ålder! Är det verkligen det som menas?



Det behövs en rejäl skärpning av straffen och åldern bör sänkas för straffmyndiga. Kan man skjuta eller våldta, så kan man också få ett fängelsestraff!

Vård i all ära, men den ska inte vara i stället för straff. Som ett komplement möjligen.


Man läser i media om alla dessa offer som fått sina liv förstörda, allt medan gärningsmännen flinar och går fria. Så länge myndigheterna inte talar klarspråk fortsätter spekulationerna…
Är det så att invandrare är överrepresenterade så SÄG det! Varför ska det tystas ner? Är det för att någon TROR att den är snäll och HJÄLPER någon då? Men vem tänker på den drabbade?
Fortsätter det så kommer folk till slut att ta lagen i egna händer…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar