fredag 20 september 2019

Brottsligheten


Det är väl ingen överraskning att brott drabbar fler och fler. Vi läser dagligen om våldtäkter, vi läser om misshandel, vi läser om påverkade bilförare och vi läser om övergrepp.
Det har helt klart ökat de senaste åren – förut var det en riksnyhet om ett mord begåtts, idag är det en notis…

Vad kan det bero på då?
Experter hävdar att anmälningsbenägenheten ökat – jo säkert är det så men det är inte hela sanningen.
Mycket beror på att vi idag är ett ”mångkulturellt samhälle”… jo, så är det även om man då pekar ut vissa grupper.

Det är ingen hemlighet att alla s.k.. tiggare utanför affärerna är kontrollerade av rumäner och bulgarer. Men det får man INTE säga… De kan ju bli kränkta då.
Det är ingen hemlighet att mycket av prostitutionen styrs av folk från Baltikum. Men det får man INTE säga… De kan ju bli kränkta då.


Det är ingen hemlighet att småbrott och misshandel utförs av marockanska ”gatubarn” och afghanska gäng. Men det får man INTE säga… De kan ju bli kränkta då.



Är det lika frekvent med brott i andra länder?

Är straffen lika som i Sverige?

Svaret är NEJ på båda.

Sett till folkmängd har vi många brott. Straffen, om man kan kalla det så, är löjliga och får folk att skratta utomlands.
Straffet för våldtäkt t.ex. är löjligt lågt, och om ”förmildrande omständigheter” föreligger så går gärningsmannen fri eller får ett fånigt ”straff”. Det är Sverige det. Ett himmelrike för den som är kriminellt lagd.

Vill man då utöva sin verksamhet är risken att åka fast så löjligt låg att den är försumbar. Jämför med andra länder; hårdare straff och fler poliser samt inte så trevliga fängelser i jämförelse med fåniga straff, polisbrist och tämligen fina anstalter, med rätt till PERMISSION (!). Valet är inte så svårt…
Ändå står politiker och myndigheter och tramsar om rehabilitering, allas (den skyldiges) rätt, med mera…

Det kan väl inte var så jäkla svårt egentligen? Den som begår brott ska få ett kännbart straff UTAN permission. Polis och rättssystem ska agera direkt mot den som begår brott – inte agera efter flera månader!
De som kommer till Sverige ska klart och tydligt få veta vad som är rätt och fel. Papperslösa (illegala) människor ska ut ur landet DIREKT och passkontroller ska ta fingeravtryck på samtliga för en enkel och säker identifiering.


Men det får man INTE säga… De kan ju bli kränkta då.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar