torsdag 7 november 2019

Undfallenhet


Man ska inte upphöra att förvåna sig, inte i Sverige i alla fall. Återkommande läser vi om att företag och myndigheter UNDVIKER att göra som de alltid gjort, t.ex. att SVT INTE sänder ”O, helga natt” för att möta muslimernas krav, eller vad vissa TROR är stötande för dem. Va?

Vi undviker att hissa flaggan på skolavslutningen, och undviker att hålla till i kyrkan. För det kan anses stötande, rasistiskt och kyrkan är ju en kristen detalj, och alla stackars muslimer tar ILLA upp då. Har någon hört så jäkla dumt?

Med samma vridna logik ska man då inte fira jul hemma, för någon kan ju ta illa upp! Ni hör ju hur jäkla korkat det är!
Är det godhetssinnet som vill att vi ska krypa för de som inte har vår tradition och värderingar? Det är på ett visst vis för att det har utvecklats till hur det är genom alla år, ta t.ex. Midsommarfirande, Luciafirande, skolavslutning, studentfirande på lastbilsflak mm.


Ska då några komma hit och vi ska SLUTA med våra traditioner för att de som kommit hit tycker att det är stötande?

Man tar väl seden dit man kommer, eller? Kommer någon till Sverige får den gilla läget och acceptera att vissa traditioner råder. De behöver inte delta aktivt men de ska INTE hindra de som vill.
Vad är nästa steg?
Ska vi tvingas gå runt i lakan och dölja oss för att inte uppröra alla nysvenskar? I alla fall alla kvinnor. HUR i helskotta kan vissa vara så menlösa och undfallande att de slutar med vissa traditioner och anammar de nya sättet som nyhitkomna har? Var slutar det hela? Kommer de som fjäskar för muslimska värderingar att till slut själva bli tvingade att gå i lakan och dölja sig?
Är det så som fjäskarna vill ha det?

När det byggts moskéer i de flesta städer vad händer sen? Ska vi acceptera bönerutrop? I tidningen stod att det ”bara” är 110dB från en minaret… En motorcykel får inte ens låta i 90dB! Det anses ju störande….
Det är en sak om Sverige tar emot folk men de får köpa läget och acceptera hur det faktisk är i landet, inte komma med en massa krav att VI ska ändra oss för att de inte gillar hur vi har det och vad vi gör.


Det stod i tidningen att en kommun tar bort alla Astrid Lindgrens böcker för de är ”rasistiska”.. Va? Böckerna skrevs för mer än 50 år sedan, så om något kan anses udda är det just därför, de är GAMLA.

Återigen är det korkade, undfallande tjänstemän utan ansvar, som TROR att de gör goda gärningar genom att ta bort sådant som KAN uppröra, kränka eller störa någon. Även om man då river det arv vi har.

Särskilt då något kan störa muslimer, som tydligen får diktera och ta plats på vår bekostnad. Vad är meningen med det? VARFÖR vill PK-ivrare riva bort det invanda och tillåta muslimska idéer?
VAD är målet?
En del märkliga företeelser finns redan, t.ex. varför särbehandlas de som endast bott ett kort tag i Sverige? VARFÖR ska de ha förtur till bostäder?
Om Nils och Berta arbetat i 50 år , och nu lever på sin pension kan väl inte Muhammedmed fru och 8 barn får tillgång till samma pensionsförmåner? De har ju inte betalat en enda krona för den?

Är man ”rasist” bara för att man ställer dessa frågor? Ja, i PK-världen är man det men i ögonen hos vanligt folk?
En del av hela saken är att alla dessa menlösa tjänstemän helt saknar ansvar. De verkar tro att ju mer PK de är, desto bättre är det.
Är det?








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar