torsdag 23 januari 2020

Återvändare




Just nu är det diskussioner om HUR man ska mottaga de som återvänder från IS, efter att ha blivit besegrade i mellanöstern. Ska det vara så svårt egentligen? Ett antal människor, både män och kvinnor har rest till krig för att ansluta sig till en terrororganisation.
Den har mördat, plundrat, förstört samt tagit fångar som sålts som slavar.
De här vill nu när de är besegrade ÅTERVÄNDA till det de hatar och bekämpat. VA?

Jo, det är sant. De hatar det västerländska samhället och hur det fungerar, de hatar människor som INTE bekänner sig till Islam, framförallt IS läror.
De vill alltså återvända hit, för att ta del av välfärd och lugn.
Man baxnar!

Och det genompräktiga Sverige, med dess PK-myndigheter velar och menar att vi ska ta emot dessa terrorister för de är faktiskt MEDBORGARE. Minsann!
Regeringen kan inte komma fram med klara direktiv utan hänvisar allt till tull och polis. Ja det är ju STRÅLANDE! Vi HAR ju ingen kontroll vid gränsen längre…
Hur i helskotta ska det gå till när samma politiker nyligen tagit bort allt vad kontroll heter?
Man kan bara resignera…

Utomlands har man en enklare syn på saken. I Irak kan de återvändande bli avrättade. Pang! Problem solved.
En sådan filosofi skulle Sverige behöva, då skulle det inte vara så mycket att fundera på. Men, i det präktigas högborg ska det ältas, och velas och ALLT ska kunna bevisas.
Hur det ska gå till kan man ju undra, det är väl därför Sverige mesar och försöker skjuta över frågan till andra. Under tiden kommer de återvändande hit.

Sen har vi ju frågan vad ska hända med IS-barnen? Känslig fråga, men nog så allvarlig. Hur många vet hur dessa barn är? De har levt bland terrorister, bevittnat avrättningar, tvingats mörda fångar och spelat fotboll med avhuggna huvuden.
Ska vi helt enkelt tycka synd om dem och ta i dem i landet?

Vem vill ha sådana barn i klassen men egna barn? Vad händer med dessa när de växer upp? Kan man gissa att de blir kriminella, kanske söker sig till kriminella nätverk? Perfekta mördare för ett sådant.
Ska de låsas in?
Med tanke på att alla fängelser är ÖVERFULLA redan nu (av huvudsakligen folk med mörk hud) och man tvingas hålla fängslade i häkten, så är det dags att börja bygga fängelser! NU!


Men med facit i hand kommer det överpräktiga Sverige att låta terroristerna återvända, ”i brist på bevis” och medborgarna får helt enkelt ta risken med att ha dess boende här. Regeringen tar ingen risk, de har ju SÄPO kring sig, så de riskerar inget.
Vad tycker folket?
Vill man ta hit terrorister eller vill man ha dem inlåsta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar