torsdag 16 januari 2020

Undfallenhet


Dagens Sverige har blivit ett land där brottslighet inte bestraffas tillräckligt, om det nu sker över huvud taget. Dagligen läser man i media om brottslingar som våldtagit, eller sprängt, eller uppmanat till terrorism.
Samhället måste då reagera snabbt tycker man, men vad händer? Jo de skyldiga släpps ut! Antingen ”i brist på bevis” eller ”i väntan på rättegång”. Va?

Ska inte skyldiga hållas inlåsta?
Tydligen inte i Sverige i alla fall.
När då den skyldige blir fri är han (oftast) inte dummare än att han lämnar landet. Det är då väldigt förvånande för ”rättssystemet”.
Vad hade de trott? Att vederbörande sitter snällt och väntar?
NAIVT är ordet!
Sverige sköts allt mer av mesproppar som inte bor i verkligheten. Undrar vad man tycker utomlands? Sveriges anseende ligger på bottennivå allt medan stolliga idéer och förslag läggs fram i Riksdagen.

I Sverige är man konflikträdd och det är lättare att ducka än att stå upp för lag och rätt. Utom på Försäkringskassan. Där tar man det ena vansinniga beslutet efter det andra vilket drabbar helt oskyldiga som är i behov av hjälp och stöd. 


Kom ihåg polisens kampanj där de bjöd på fika istället för att agera beslutsamt mot kriminella figurer.
Kom också ihåg de ”no go-zones” i förorter där lokala gäng av kriminella tagit över. De poliser, brandmän eller ambulanspersonal som vågar sig dit blir genast attackerade med stenar eller fyrverkerier.
Och vad gör myndigheterna?
Jo, de vill ”föra en dialog” med de som bråkar. VA?
Maken till stollighet får man leta efter.


Jämför med hur små barn uppfostras, de blir inte hjälpta va att någon pratar snällt med dem, eller att knapra på en kaka.
Men i dagens tämligen menlösa samhälle premieras bråkstakar och offer får skylla sig själva. Hur många gånger har man inte läst om någon stackare som blivit överfallen och våldtagen men där myndigheterna inte agerar med kraft utan släpper den/de skyldiga eller ger dem en löjlig dom.


 ”Gruppvåldtäkt? Nej, men de var ju EN ITAGET som våldtog henne. Då ÄR det ingen gruppvåldtäkt” enligt tingsrätter och hovrätter.
Man baxnar!

Det vore väl rättvist om de som sitter i de här ”rätterna” råkade ut för en sådan gruppvåldtäkt, då skulle det låta annorlunda.
Men som i så många fall genom åren väljer man en löjligt mild påföljd om ens någon.
Att sätta en våldtäktsdom till några månader är så löjligt att det knappt är sant. Inte minst är det ett hån mot den drabbade. Utomlands garvar man åt korkade svenskar och landet har blivit ett himmelrike för de med kriminell läggning.
Men det finns undantag där myndigheterna INTE är undfallande och inte dömer milt. Det är om någon deklarerar FEL, eller fuskar med skatten! NEJ MINSANN! Det tolereras INTE!

Här ska statueras exempel, för ingen ska tro att det går att komma undan SKATTEN!
Här ser de flesta redan hur man ser på saker i PK-landet Sverige; mord  = inte bra, men… våldtäkt = inte bra, men hur var hon klädd? Fusk med skattem=OACCEPTABELT, (om man inte är invandrare, och inte ”förstått” hur det fungerar).


I rättvisas namn borde väl den som då fuskat med sin skatt få saft och bulle av polisen i ”förebyggande syfte”, eller så skärper man straffen för de som mördar och våldtar.
Istället för denna undfallenhet.


                                                                                                                  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar