torsdag 16 april 2020

Schabbel


Man blir trött och uppgiven när man läser om alla felaktiga utbetalningar, och alla myndigheters flathet med flyktingar. Jo, en sak har de lyckats med – de utvisar skattebetalande personer som har fast jobb och bostad.
Varför? Det är ju de som berikar landet med arbete.

Däremot är det så svårt och besvärligt att se när någon uppenbart ljuger om sin ålder. En ensamkommande man som de flesta skulle bedöma som 30-40 år, SÄGER att han är 15 år, och stollarna på Migrationsverket tror på det!
Helt otroligt!

Det här händer återkommande, och INGEN på MV har något som helst ansvar!
Det är ingen hemlighet (utom för MV) att många som sökt, och fått asyl, åker TILLBAKA till landet de ”flytt” ifrån, på semester.
Men svenska naiva myndigheter gör INGENTING åt det.!

En del stannar kvar i sitt gamla land samtidigt som flata svenska myndigheter betalar ut en månadssumma som gör att de kan leva som rika i sitt gamla land!
Man baxnar!


Tror någon att skyldiga tjänstemän får ta sitt ansvar, och ta konsekvenserna? Nej, knappast!


När landet går på knä, samtidigt som naiva politiker främjar MER invandring, och anhöriginvandring borde ju incitamentet vara att spara på utgifterna.
Men det är så krångligt så det är lättare att HÖJA skatterna, eller varför inte införa nya inkomstbringande skatter?
Snart betalar vi 100% av lönen i skatter – och det behövs för att föda all världens folk. Antingen genom generösa bidrag utan motprestation, eller genom statsbidrag till någon diktatur.


Mitt i allt elände håller politiker upprörda uttalanden hur brottsligheten ska stävjas, hur mer arbete ska skapas och hur man isolerar landets tredje största parti.
Konstruktivt?
Nej, inte alls, men så blir det när man inte vill se problemen och orsakerna till dem.


Det är bättre att fortsätta betala ut MILJARDER än att ta tag i det som är felaktigt. Behövs mer pengar så är det ju bara att höja skatten lite till!

Tjänstemannaansvar är ju infört igen, men har det påverkat någon?

Allt detta schabbel, och allt slöseri med så mycket pengar samtidigt som landet havererar. Sjukvård, äldrevård, skola, polis, rättssystem krackelerar alltmer, men alla pengar går åt till detta schabbel och icke-ansvar alltmedan världen ser på och undrar vad vi håller på med.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar