torsdag 18 januari 2018

Sverige


Säger man Sverige så kan man få något drömmande i blicken. Bilder på höskörd och glada människor i 50-talsmiljö. Ständigt solsken och en stark framtidstro.
Allt är bara bra och idyllen är fullkomlig.
Nu, nästan 60 år senare är verkligheten en annan.
Med regeringens självgoda leende har vi en annan vardag där mord, våldtäkter, bilbränder och stenkastning mot blåljuspersonal är vardagsmat. Förut var det riksnyheter om ett mord upptäcktes, nu är det bara en notis i lokalblaskan.

Vad gör då myndigheterna för att komma tillrätta med alla problem? Ja inte tillräckligt i alla fall. Med utökade bidrag försöker man locka kriminella till ett stillsammare liv.
Nu kommer det som en PK-anhängare räds… MÅNGA problem beror endast på all invandring!

Jo, just det! Det beror på all invandring. Utan att någon är rasist kan var och en se hur det ligger till. Varför är det så här?
Det kan bero på att många av de som invandrat hit är kriminella från början.

Det kan ju också bero på arbetsmarknaden.
Det kanske beror på att kunskaper saknas. Både i svenska och grundläggande kunskap.

Genom sitt obegripliga agerande har regering och myndigheter lyckats dela Sverige. Ena halvan består av infödda svenskar, den andra halvan består av invandrade personer som försörjs av den första halvan.
Regeringen särbehandlar dessa med billig tandvård, fria reor på tåg och buss och positiv särbehandling i bostadsköer.

Det skapar naturligtvis enorm ilska hos den första halvan. Men regeringen fortsätter att frikostigt särbehandla den andra halvan, på bekostnad av den första.
De flesta ser att det här inte kan fortsätta men regeringen ångar på med skygglapparna på!
Säger någon att det verkar vara fel så tystas vederbörande direkt. INTE kritisera invandringen! Aja baja! Regeringen vill INTE se någon opposition i frågan.

Hur går det då med det idylliska Sverige?
Ja det är ett minne blott för nu råder andra tider och andra seder. Med regeringens hjälp är landet muslimskt inom några år. Då kan vi bara minnas det idylliska vi sett på film.

Ett land med frisk luft, friskt vatten och glada människor, och där alla är hövliga. Det skulle kunna vara Sverige men det är det inte.
Med regeringens goda minne är allt detta borta och vi får ett helt nytt land med religiös makt och inriktning.

Endast röstsedeln kan hindra detta.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar